2024.09.10 – Stor uppdatering med nya figurer.

Som ni kanske har märkt gjorde jag inget inlägg för Augusti, och det ser ju inte så bra ut, men mina uppmärksamma besökare kan ändå se att jag har haft fullt upp med att lägga ut fler produkter på hemsidan utan att omnämna dem.

Glöm inte att även titta på ”De senaste 150-produkterna” för att se vad som är nytt.

Jag har även förbättrat sorteringsfunktionerna på var produktsida, så att det nu går att sortera även på alfabetisk ordning. Sökfunktionen är även den förbättrad för att skänka fler relevanta resultat; De resultat som bäst liknar söktexten skall också hamna främst.

Marknader:

Det har varit två lyckade marknader som jag närvarat vid. Under sommaren var det Nordmalingsmarknaden, och under sensommaren Pilgatans Kulturmarknad. Det var riktigt trevligt att träffa alla människor, och smickrande att så många fann något de ville ta med sig hem av vad jag tillverkat. Donationer från dessa försäljningar finns som vanligt under ”Donationer”, på höger sidomeny. Mot vintern till kommer jag även att närvara vid Olofsfors Julmarknad som pågår under två dagar, strax utanför Nordmaling. Jag kommer att stå inomhus, så jag kommer sannolikt att ta med spelfigurer (cyanoakrylatbaserat lim mår ej bra i flera minusgrader).

Kommit / Kommande denna månad.

Galactic Amoury har släppt fler HALO-figurer i form av:

Nadya

Miniatures of Madness har släppt:

RN Estudio har släppt flera jättefina DnD-lämpliga figurer – Bland andra;

Mythologic Arts Studio är en ny studio och de har släppt ”Little Red” och ”Red Huntress”; Spelfigurer de flesta kan känna igen från barndomssagan om den lilla Rödluvan, men denna gång i våldsammare tappning. Varulvar, skjutvapen, och rumpsparkande grannies utlovas!

Witchsong Miniatures har släppt följande megastora figurer och byster;

Broken Sword Miniatures har släppt ett gäng jättehäftigt Battle Sisters som finns i både stor, och liten tappning.

Från Nafarrate 3Design finns nu, förutom allt annat fint de har designat, en kollektion med Hobgoblins som är jättedetaljerade!

Golden Thief Studios har släppt sina Gnolls som är jättefina. De har till och med designat några postapokalyptiska sådana, samt fantasy football-tematiska sådana.

Papsikel har förutom sina Science-Fiction (Aug) och Cyberpunk (Aug) releaser nu även släppt sina Science-Fiction (Sept) och Cyberpunk (Sept) kollektioner! Massor av nya Xenomorphs, Yautja Skull Hunters, Soldater, NPC’s, Blade Runners, och Fordon!

Hera’Stone som tidigare designat steampunk marines, och klassiska magiker har kommit med en kollektion av sparbössor.

  • Mimic
  • Psykopatpåskhare
  • Hobbithus Stor / Liten

Framtidsplaner:

Jag kommer sannolikt att införskaffa licens för att få tillverka, och sälja, space dwarves som ser helt sjukt detaljerade ut och skulle platsa väl i grimdark setting, eller i tekno-tematiska figurspel. Faktum är att jag tror att en gratis rymdsvärg kommer att följa med var kommande beställning, som ett smakprov. Dessa dvärgar är annars antagligen minst två månader bort innan jag kan lägga upp dem här på hemsidan.

Jag kommer sannolikt att införskaffa licens för att få tillverka, och sälja fler spelfigurer designade av RN Estudio, som påminner om deras releases här ovanför. Bland andra fortsätter de med ”Chapelnoire vol.2”, och bland de olika temana rör det sig säkert om ett femtiotal figurer.


Upptäck mer från Baphomet's Bijouterier

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

Lämna ett svar