Köpvillkor och Ångerrätt.

  • Eftersom att samtliga produkter är handgjorda kan det förekomma små skillnader mellan två till annars synes liknande produkter. Det kan röra sig om nyansskillnader i kulör, små bubblor i hartsen (avseende smycken; Figurer skall vara bubbelfria), eller liknande. Jag försöker redogöra för dessa i produktannonserna, men förbehåller mig rätten att hävda felskrivningar. Du som köpare ansvarar för att studera bilderna på produkten noggrant innan köp.

  • Det kan vara skillnad på hur en produkt framställs på bild och hur den ser ut i ditt hem. Detta kan bero på ljussättningen vid fotograferingen, men även på dina bildskärmsinställningar. Jag kan inte ta hänsyn till dessa skillnader, utan meddelar härmed att jag givetvis försökt framställa mina alster ur bästa synvinkel, med bästa ljus, men utan filter eller andra artificiellt förskönande ingrepp.

  • Jag lämnar vissa garantier på produkterna. De skall till exempel anlända hemma hos dig välpacketerade, hela, och rena, om paketen skickas spårbart. Jag garanterar även att jag eftersträvat att skapa dem ur ett så hållbart perspektiv som möjligt.
  • Om du har ångrat ditt köp, och vill returnera en produkt, så behöver du kontakta mig så att jag får delge dig en returadress och en ångerblankett.
  • Du har 14 dagars ångerrätt efter att du tagit emot varan. Reklamation på grund av skada som uppstått på grund av nyttjande, annat än vad föremålet är till för (till exempel ett kranium som leksak, eller som karosseridetalj), accepteras inte. Missfärgningar på grund av att produkten utsatts för långvarigt solljus, eller hög fukt under lång tid, efter att produkten anlänt säkert hos dig är inte skäl för reklamation.
  • Vid ett hävdande av ångerrätten behöver du återsända varan i dess ursprungliga emballage, och i sitt ursprungliga skick, till oss utan dröjsmål, men senast 14 dagar från det att du meddelat oss att du vill frånträda avtalet.
  • Du kommer att behöva betala de direkta kostnaderna för återsändandet av varan; Kostnaderna uppskattas till max 100 kronor inom Sverige, men eventuellt mer inom Skandinavien, och mer därtill utanför Skandinavien. Jag väntar med återbetalning tills dess att varan återkommit till mig, i gott paketerat skick.
  • Av framtida anledning, om baphomet.se skulle företagsregistreras och ta emot beställningar, så gäller inte ångerrätten på en specialtillverkad vara, eller en vara av personlig prägel.