2022.11.05 – Nya, och kommande produkter.

  • 35 nya NPC’s som passar till Dungeons & Dragons, Drakar och Demoner, Pathfinder, eller dioraman har nu lagts upp på hemsidan! Det är från designstudion “EC3D”, och det kommer sannolikt mer från dem inom en snar framtid. Kollektionen med NPC’s kallas “Everyday Folk” och innehåller bartenders, tvätterskor, barn, vakter, tiggare, adel, med fler. Allt en kan tänkas behöva för att skapa liv på spelbordet eller sitt diorama.
  • Från den fiktiva staden Tarok, och dess designers i studion “Black Scrolls Games” finns nu även ruiner från byggnader som en alkemists hus, en helares hus, en vindkvarn, en herrgård, och andra. Även packåsnor, och andra djurkompanjoner finns!
  • Från Papsikels har det även kommit medlemmar ur ett nytt gäng kallat “Pokster Gang”. Det kommer inom kort att läggas upp fler figurer som hör till “Edgerunners”-kollektionen (Edgestrider) också.
  • Witchsong Miniatures har även de kommit ut med nya figurer, och byster, under oktober. Bland annat Lord of Harvest, men även björnen Ursalox med vapen och extrakranium som huvudbonad. Utöver dessa kommer dessutom en riktigt häftig tingest – presenteras snart.
  • WatCorp Design kommer inom några veckor att släppa sin design “Harbinger of Damnation”. Det är modulbaserad terräng med science-fiction-tema, och det kan simulera insidan på ett rymdskepp som äventyrarna skall ta över, eller bärga. Paneler som föreställer diverse skador utlovas också.
  • CrowDesign 3D har dessutom, dagen till ära, släppt sin terrängkollektion “Basaltic Terrain”. Jag håller som mest på att utvärdera filerna, och prissätta produkterna, men de kommer att läggas upp inom kort.

Lämna ett svar