2024.07.17 – Nyheter

Jag är för tillfället i färd med att lägga in flera produkter från DAO Miniatures.

DAO Miniatures har nämligen släppt hundratals filer till Grimdark-universumen som Baphomet.se naturligtvis anskaffat licens för att få tillverka och sälja. Just dessa filer tillåter dig som kund att uppgradera figurer till Sunforged Legions – En falang som tycks ha mycket gemensamt med ”Imperial Fists”, men som även fungerar fristående. Det finns extrabitar för att biffa till ben-, och armskydd, fläskigare backpacks, och terminatorhjälmar, m.m.

UltraViolence (kommande, ej ännu upplagda) kommer att läggas till som studio, och de har tillverkar flera olika armar, och powerfists som passar in bland Chaos Undivided, Nurgle, Tzeentch, Khorne, Slaanesh, Space Wolves, och The Inquisition. Det kommer även lite terräng, och Raptor backpacks, samt änglavingebackpacks från denna studio!

Papsikels har släppt sina Science-Fiction och CyberPunk-figurer för Juli 2024. Där finner vi flera varianter av figurer från serien Blame!, en mallard-thief, en mech, och några papsilords, men också flera colonial marines, terrängbits, hell hunters, working bros, xenomorph drones, predators, och sentry guns, bland andra.

Witchsong Miniatures har kommit med garganten Slug the Snail God som givetvis också finns som byst. Snart kommer denna studios dotterbolag också ut med sin kvinnliga karaktär och spelfigur ”The Flail Queen” – Girl Boss av rang. Visst vet ni att ni får med ett A4, eller A5 med stats för varje witchsong gargantuan-karaktär, som går att få med, eller utan laminering?

Miniatures of Madness har droppat Mizzy the Artificer som finns som spelfigur, byst, NSFW-karaktär, och mini-diorama. Från Minis of Madness har jag även nu rättigheterna att tillverka och sälja denna häftiga Zombie Booknook!

Annars är nu alla 125+ huvuden från Keta-Minies upplagda; De är superdetaljerade och kan säkert passa in varhelst du begär.

Från den nya lilla studion ”STL”, har det även kommit två stycken Dragonborn-figurer; En magiker, och en berserker, och inom någon månad kommer det även en tredje.

Det kommer även att läggas upp fler Gnolls från samma studio som släppte ”Whiskerians”, nämligen Golden Thief Studios.

Dessutom kommer det att komma 50-ish nya figurer som passar in i vilket Cthulhu-äventyr som helst. Det kommer att vara både monster, och investigators från studion RN Estudio.

Blodröda rödluvan kommer också göra entré tillsammans med mördar-mormor och stora stygga varulven.

Det kommer 4st Battle Sisters från studion Broken Sword Miniatures.

3st byggnader som passar 28, 32, eller 75mm-skalor kommer också. Det är ett bageri, en bensinstation, och en polisstation som passar in i vilken liten stad som helst; Gärna i 50-60-talsmiljö! Dessa kommer även att finnas tillgängliga att köpa som STL-filer, ifall du hellre vill printa själv.

Det kommer så småningom även ett nytt dice tower, och dice tray i kristall-aktigta utföranden.


Upptäck mer från Baphomet's Bijouterier

Prenumerera för att få de senaste inläggen skickade till din e-post.

Lämna ett svar