2024.06.16 – Nyinkomna produkter och framtida ting.

Under “150 senaste produkterna” kan en se majoriteten av vad som kommit under den gångna månaden.

Kommit:

Miniatures of Madness har släppt en häftig halfling, eller gnome(?) vid namn Mizzy the Artificer. Hon kommer även med ett mini-diorama som bland annat innehåller en riktigt cool skalman-uppfinning. Förutom som figur, och mini-diorama, så finns det även en byst-variant, och en NSFW-variant (Not Safe For Work).

Galactic Armory har i skala 1:48 släppt 10 stycken Terminid Warriors. De är upplagda som enskilda produkter, och går att beställa både i modulärt format, samt i förutbestämd posering. Inom kort kommer även 10 stycker Arbiters, från spelet och tv-serien Halo att släppas.

Papsikels har släppt sina månatliga kollektioner i Science-Fiction, och Cyberpunk. Det finns några tillägg till Helldiver-seriern (Eller Helljumpers som Papsikels kallar den), samt flera karaktärer ur Anime-serien “Blame!”. Utforska gärna följande etiketter (June 2024 CyberPunk, och June 2024 Sci-Fi), den senare innehåller ganska mycket ny terräng i form av vapentorn, eller sentries. Papsikels meddelar även att de nu börjat experimentera med modulära spelfigurer. Först ut är en Colonial Space Marine Female som går att kombinera lite som en vill.

Nafarrate 3Design har släppt Persephone och Freya. Två stora, detaljerade och vackra pjäser.

Robert i Kanada har gett ut en hel uppsjö med “bits & props” som är helt magiska. Det finns skeletthänder som sträcker sig ur marken, bråte, trasiga vapen, växter och svampar, och ritualistiska tillbehör, med mera.

Broken Sword Miniatures har släppt flertalet kvinnliga karaktärer med drak-, och/eller demonblod i sig. De är rätt så häftiga, och många av dem finns även som NSFW-varianter.

Kommande inom Juli månad: (Håll utkik i “150 senaste produkterna”)

Witchsong Miniatures har redan släppt “The Champion of Wrath”, och den kommer läggas upp inom kort, både som humongous-figur, och som byst.

Galactic Armory har släppt Reek, Acklay och Nexu-bestar (De tre läskiga utomjordingsmonstren från Star Wars – Attack of the Clones) som släpps lös på hjältarna i ett Coloseum-liknande evenemang.

Från “STL” kommer de två typer av ödlehumanoider; En med sköld och yxa, och en som använder magi. Riktigt häftiga från en nybörjare inom området. Det kommer ett nytt Dice Tower, och en Dice Tray, från Guinevere Llyn, som ser riktigt fina ut, och är designade i kristall-tema. Från Golden Thief Studios kommer även en Gnoll Armé som kommer att vara delvis modulär, och ha såväl levande som vissa spektrala gnolls. De har dessutom gjort några som är Post-Apokalyptiska, och några som kan användas i Blood Bowl (eller andra Fantasy Football-spel)! Från Witchsong kommer en kvinnlig spelfigur som heter “The Flail Queen”, som är riktigt häftig. Framöver kanske även en licens för deras spelfigurer kommer att erhållas. Från Keta-Minies kommer det även att komma flera, flera huvuden ur hennes “Alternative Female Heads Vol.2”-kollektion. Det kommer att vara warp-tainted huvuden, afro-frisyrer, alver, maskerade ansikten, brännskadade ansikten, detaljerade frisyrer, horn, hjälmar, robotar, etc, etc.

Eventuella framtida ting:

En stor kollektion Space Marines från den fiktiva falangen “Sunforged Legion” – Designad av DAO Miniatures. Modulära, med supermånga valmöjligheter för huvuden, armar, rustning, och andra detaljer.

En liten trio “Sisters of the Sun” – Designad av Broken Sword Miniatures. Dessa passar utmärkt in med Sisters of Battle.

En extremt stor samling investigators, och monster, som passar till dina Cthulhu-spel i “Forgotten Chapters” – samtliga volymer – Designade av RN Estudio.

Lämna ett svar