2024.05.20 – Uppdatering och Nyheter

Först ber jag om ursäkt för att förra månades uppdatering var fåordig, och att denna månads uppdatering har dröjt. Som en kan se under “150 senaste produkterna” så har jag dock inte varit inaktiv. Jag har vid sidan om min huvudsakliga sysselsättning på sjukhuset dessutom utforskat nya betalningsmöjligheter som förhoppningsvis skall fungera både online, och på marknader. Swish ser i skrivande stund inte ut att vara ett alternativ inom den närmaste framtiden, men ni är ju här för att se vilka nya produkter som har kommit, och skall komma! Bildspel på några fritt utvalda, senast tillgängliga produkter längst ned.

Kommit:

Miniatures of Madness har under denna månad lanserat både Grace the Pirate, och Ranar the Catfolk Criminal. Dessa finns, förutom som mini-dioraman, även som lösa figurer, byster, och i Grace’s fall som NSFW-variant.

Galactic Armory har i skala 1:48 släppt 12 stycken B2-Class Battle Droids, och det kommer även fler överraskningar från dem denna månad – Bland annat; 10st BX Commando Droids.

Cosmondo har äntligen släppt samtliga Investigators och Monster i Moonlight Bayous-serien (några månader för sent). Men designen på figurerna är så häftiga att åtminstone jag finner väntan värd. Dessa figurer passar in utmärkt till Cthulhu-relaterade, och Lovecraft-inspirerade spelmiljöer.

Papsikels har släppt ett flera tillägg till Helldivers (Eller HellJumpers och HellStrikers som de kallar dem) under dessa två månader. Utforska gärna följande etiketter (April 2024, och May 2024) för att se vad som kommit i deras CyberPunk-, och Science-Fiction-kollektioner dessa månader. Det är silikonbaserade livsformer från Animes som Blame!, terräng och props, Skull Hunters, Arachminids, men även Star Marshal Arnie.

Nafarrate 3Design är en studio jag lovade förra uppdateringen och nu är flertalet av deras produkter tillgängliga. Bland andra; Technomancers (Tänk Gandalf-Punk), Rymd-Orker, Dvärgar, och tre hela batcher med monster (Bestiary 1 (kommer), Bestiary 2, Bestiary 3). Men även Rymdterräng, och Gnolls finns nu!

Hera’Stone har släppt sin steampunk dreadnought, samt steampunk marine heads. Många huvuden finns i både manliga, och kvinnliga utföranden, och det finns gott beaked helmets, plommonstop, höga hattar och monokler.

Saitama från One Punch Man finns tillgänglig som dekorationsfigur. Designad av Kimet88.

Pyramid Head har även han fått sig en uppdatering och finns nu som 30cm hög variant.

Jag har dessutom börjat tillverka Movement Trays och planerar att göra sådana även för fyrkantiga baser framöver. Kontakta mig gärna om du har speciella önskemål.

Hardwitch-Games från Kazakstan har kommit med sin release av “The Night Wolf Tribe”; Barbarerna Thurd. De finns som spelfigurer, byster, och några finns även som NSFW-varianter. Samtliga figurer är snyggt detaljerade och passar in i vilket DnD-spel som helst kan jag tro. Har du någonsin sett en Barbar-Bard?

Det går långsamt för mig att lägga till produkter från ProxyWars, som har designat så otroligt häftiga terrängpjäser som byggnader, stridsfordon, och scatter terrain och props. Men en produkt har jag hunnit få fram (Det finns många fler), och det är den otroligt fina stridsvagnen “Main Battle Tank v2”

Kommande inom Maj månad: (Håll utkik i “150 senaste produkterna”)

Witchsong Miniatures har släppt en figur med två poser, samt en byst som jag kommer att lägga upp inom kort. Det är en fantastiskt häftig, och rolig figur som kallas “Knight of Stature”; En liten rustningsklädd karaktär med en stor, stor yxa.

(läggs upp inom kort)

Vertical Scenics har delat med sig av sin “Porcupaint Spinning Rack“:

(läggs upp inom kort)

Perfekt färghållare att ha med sig för att måla med kompisar då den går att snurra på. Den är gjord för att rymma “dropper paint bottles” som till exempel behållare från företagen AK, Army Painter, Vallejo. Porcupaint Spinning Rack går att stapla så hög då vill, nästan, och varje våning kommer med utrymme för 5 stycken färgflaskor.

Vertical Scenics har även skapat “Paint Tower Rack”:

(läggs upp inom kort)

Denna kommer i tre olika bredder, beroende på om du vill ha 4, 5, eller 6 “dropper bottles” på var nivå. Den går att ha fristående, men blir ostadig ju högre du bygger den, men den går också att fästa an mot väggen vilket gör att färghållaren inte alls tar stor plats till skillnad från flera andra typer av färghållare vars nivåer byggs utåt likt en pyramid.

Framtiden:

Vad kommer i framtiden? Som det ser ut just nu kommer det att komma fler Gnolls från samma studio som levererade Whiskerians här på Baphomet.se, nämligen Golden Thief Studios.

På ingens efterfrågan hos mig kommer det även att komma Projekt Waifumon … Lättklädda kvinnliga figurer utklädda som pokemons som jag hade glömt att jag backat.. På riktigt! De är designade av Silvia som driver enkvinnostudion Siryll Art, och hon är mycket duktig på det hon gör, men figurerna kommer att vara NSFW.

Det kommer även att komma ett gäng kvinnliga drak-, och demonkrigare varav några passar in i cyberpunk/post-apo-miljöer, och andra i fantasy. Studion “The Last Sword” ligger bakom dessa, och dessa figurer kommer att vara mer påklädda än waifumons.

Ett 60-tal kvinnliga huvuden kommer också att komma om cirka två månader som kommer att passa väl till 28mm-, och 32mm-skalor. Med andra ord kan de fästas till Sisters of Battle, kvinnliga Custodes, eller Astra Militarum-figurer utan problem. Vissa av dem har tre ögon, vissa har horn, andra hjälmar och masker, och ännu fler har allsköns frisyrer. Hårtyper finns i flera olika utförande som t.ex: Afrokrull, flätor, rakat, sidbena, curls, med mera.

Vidare överväger jag att investera i en licens för att få tillverka och sälja ett komplett spel där man använder mindre rymdskeppsmodeller. Läs gärna om det och återkom om du tror att det vore intressant, det heter Solar Drift 2.

Lämna ett svar