2021.12.20 – Flaskhalsband, och eventuella problem.

Flaskhalsbanden vars glas riskerar att krackelera.

Hejsan, jag har tyvärr upptäckt att vissa av flaskhalsbanden som jag skapat kan ha en tendens att krackelera i glaset. Har detta hänt dig, ber jag så hemskt mycket om ursäkt, och lovar dig givetvis pengarna tillbaka mot uppvisande av halsbandet. Bilder räcker gott.

Detta problem beror förmodligen på att hartsen, och glaset, expanderar och kontraherar vid olika temperaturer, och att mikrofrakturer uppstått i glaset, i kylan under marknaden, och sedan spruckit då de kommit in i värme.

Jag erbjuder ingen ersättningsprodukt eftersom att jag inte kan lova att det nya halsbandet inte går sönder. Jag kommer att undersöka om det går att skapa dessa halsband på ett sätt som inte riskerar att gå sönder vid temperaturskillnader.

För kännedom hade jag innan försäljning testat produkterna genom att frysa in dem, och sedan lägga dem i varmvatten, men exakt varför vissa halsband går sönder, och vissa klarar sig, vet jag dessvärre inte.

Jag hoppas att ingen får, eller fick sig, en tråkig överaskning som gåva under julafton.

Vänliga hälsningar,

Thomas.

Baphomet.se

Lämna ett svar