2021.12.11 – Pilgatans Julmarknad 2021.

Trots att snön emellanåt betedde sig som underkylt regn så gick försäljningen så bra! Jag kommer här nedan att redovisa donationerna som de fina köparna valde att bidra till:

Kvinnojouren Örnsköldsvik har fått 232:-.
Djurens Rätt har fått 121:-.
Sea Shepherd Scandinavia har fått 110:-.
Naturskyddsföreningen har fått 110:-.
Greenpeace Sverige har fått 50:-.
Uppgårda Djurfristad har fått 90:-.

Jag tror att pengarna kommer att komma till stor nytta, och tack till alla som har handlat och stöttat. 10% av priset på var vara kommer alltid att gå till en av de sex ovanstående välgörande ändamålen, där du väljer vilken. Jag vill också tacka mina föräldrar som lånade ut tid, stöd, bord, parasoll och belysning, samt min familj som stått ut med mitt pysslande, och skräpet som uppstått på vardagsrumsgolvet.

Lämna ett svar