2021.10.01 – Nya produkter i butiken.

Hejsan.

Jag arbetar just nu med en del nya produkter till butiken. Bland annat håller jag på att mixtra med motstånd och LED för att krydda till en terminator tyrannosaurus-skalle med lysande ögon, en Xenomorph drönare (drönare som i insektssvärm, inte den flygande varianten) och hur denne skall placeras på bästa sätt för att skrivas ut så detaljrikt som möjligt. Jag kommer även att undersöka om karaktärerna Lara Croft (Tomb Raider), och Tracer (Overwatch) är av intresse. En hel del terrängpjäser för rollspel är också på G, men jag har ännu inte riktigt möjlighet att presentera dessa på bästa sätt.

Jag håller även på att försöka lära mig att arbeta med polymerlera för att kunna skapa hjortron, hallon, och björnbärssmycken.

Håll jättegärna utkik framöver. Men jag kommer att meddela mig här, på facebook, och på instagram då jag är redo, vilket förhoppningsvis inte kommer att dröja allt för länge =).

Lämna ett svar