2021.08.12 – Första försäljningen.

Idag genomförde jag min första försäljning. 10% av priset kommer att gå till Kvinnojouren i Örnsköldsvik, eftersom att köparen överlät donationsändamålet till mig. Donationen kommer att ske vid månadsskiftet ifall fler försäljningar sker innan dess.

2 kommentarer

  1. Anders Kohkoinen

    Det är jag som är kund nr 1 på detta vackra kranium som numera pryder min arbetsplats 🙂 Jag är mycket nöjd – som Thomas säger så är kraniet utprintat i epoxyresin, men helt utan den randning som man förknippar med enklare 3D-printingmetoder. Materialet känns hårt och stabilt, men samtidigt märkligt lätt. När man håller det i handen så märker man att tyngdpunkten ligger i sockeln och inte i själva kraniet. Målningsarbetet är utsökt, det märks att Thomas är en erfaren miniatyrmålare! Jag är mycket nöjd och kommer att beställa mer av honom vid tillfälle!

Lämna ett svar