2022.08.07 – Nya licenser.

På grund av paus i takrenoveringen, då plåtfirman har mycket arbete, så har jag kunnat ägna lite extra tid till hemsidan och uppdateringar med nya produkter.

Snart, sannolikt i augusti, kommer jag att kunna presentera “Bloodroot Manor” – En Dungeons & Dragons-baserad figurkollektion komplett med separata stat-sheets för karaktärerna. Designen är skapad av enmanslaget Davide (3DPZStudio) från Italien, och i centrum för hans kreation står “The Countess”.

Det kommer nästa månad även att presenteras en designkollektion av Przemysław (3DHEXES), från Polen, som har designat “Riddle: Tesla Town” – En samling byggnader, terräng, och figurer inspirerade av uppfinnaren Nikola Tesla, och skräckförfattaren H. P. Lovecraft (Tack och lov utan rasistiska inslag från den senare). Byggnaderna kommer att finnas tillgängliga skapade av PLA, eller PLA+, och kommer att vara utskrivna på en filamentskrivare (om jag kan få igång den).

I september ser jag även fram emot att få presentera byggnads-, och scatter-terrängkollektion “Vanguard Terrain: Industrial Enclave” som är designad av kanadensaren Peter. Även dessa byggnader kommer att förhoppningsvis tillverkas av PLA, eller PLA+, förutom scatter-terrängen som sannolikt kan skapas med harts (resin).

Sist, men absolut inte minst, kommer även ett par produkter från Crab Miniatures, designade av spanjoren Arcadio; Även dessa släpps i september. Han har designat två versioner av en grottöppning som liknar en drakes kranium. Han har även designat en byst av en drake, samt en figur. Denna öppning lär pryda vilket spelbord som helst, och hjälpa äventyrare att visualisera nedstigningen till något underjordiskt system.

Nyligen har jag dessutom lagt till Witchsong Miniatures med sina grandiosa monsterdesigner till Dungeons & Dragons 5e. Stora, och detaljrika, pryder dessa figurer vilket äventyr som helst.

Nästa månad kommer även nästa DnD-äventyr från Mammoth Factory, men vad det är har vi inte fått veta ännu. Missa inte “Flesh to Stone”, som redan finns i butiken, och som är del 2 av äventyret “Verminhorde”.

Med vänliga hälsningar,

Thomas (Baphomet.se).

Lämna ett svar