2022.09.07 – Nya licenser som är LIVE nu.

Nu finns ny terräng:

  • Alien Biomass: Ett antal utomjordiska ting som tentakler, ägg, och annan biologisk fauna utgör denna spännande biom. Terrängen i denna kategori skrivs ut på FDM-printer, men med detaljer i åtanke.
  • Into the Forest: Döda träd, eller träd som du själv kan bekläda med löv, stubbar, stensamlingar, svamp, och skattgömmor. Tingen i dessa kategori skrivs ut i resin, och kan pryda vilket spelbord, eller diorama som helst.
  • Commoner House: Av designern Cikkirock finns också för utskrift i skala 1:28, och skala 1:32. Huset går att få med en bottenvåning och stort tak, eller två våningar med baltan och mindre tak. Dörrarna är finurliga och det finns spår där en kan sätta i dem, eller lämna dem omonterade för att dörren skall vara “öppen”.
  • Industrial Enclave: Av Vanguard Terrain är också ute nu, och denna kollektion erbjuder många futuristiska, och/eller industriella, byggnader, gångbroar, väggpartier, och stegar.
  • Corrupted Farmhouse: Skala 1:28 erbjuder en spännande gård i vilken äventyrare kan undersöka anledningen till att odlingsmarkerna lämnats övergivna.

Nya figurer:

  • Wild Hunt: Mammoth Factorys senaste spelfigurer i tema skog och Fey, med många detaljer att kladda färg på. Äventyret kommer, men har inte släppts ännu.
  • Papsikel: Har såklart också släppt nya figurer för September, men dessa har jag ej hunnit lägga till i butiken ännu, men det kommer jag skyndsamt att göra! 😀

Kommande licenser:

  • Mimic Nightmares: En kollektion av Black Skull Studios från norra Mexiko. Mimics är finurliga monster som antar formen av vardagliga ting, ibland något värdefullt, i syfte att lura till sig intet ont anande äventyrare och döda dem medan deras gard är nere. Det kommer att finnas en stol, en tron, ett bord, en gravsten, ett träd, en kista, en säng, och ett UTEDASS 😆!
  • Crystal Caverns: Också denna kollektion är designad av CrowDesign3D (som gjort Into the Forest). Dessa kommer att passa utmärkt om du vill beskriva en underjordisk grotta, en annan dimension, eller en annan världsdel.

Lämna ett svar