2024.03.02 – Nya figurer.

Hej igen! Som vanligt finns det ett bildspel med ett axplock av spelfigurer längst ned i detta inlägg :).

Det är också så att jag förmodligen kommer att börja ange att produkter har ”Lagersaldo: 1” på produkterna. Detta i syfte att tvinga Google att visa mina produkter, eftersom att det känns onödigt att betala för Googles tjänster när de inte vill visa restnoterade ting. Precis som förut kommer dock 99% av allt att på hemsidan behöva produceras innan det kan skickas.

Kommit:

Miniatures of Madness har denna månad lanserat spelfigurenDemory the Demon Queen. Hon finns även som byst, naken spelfigur, och mini-diorama. Hennes bas finns också tillgänglig som plock-köp. Kvinnan bakom Miniatures of Madness har dessutom skänkt lojalitetsgåvor i form av tre stycken impar!

Galactic Armory har i skala 1:48 släppt 10 stycken ”Republic Commando Clone Troopers” som ser riktigt häftiga ut, och passar väl in med deras tidigare modeller.

Papsikels har släppt ett helt gäng nya fristående modeller (1, 2, 3, 4 men fler finns också), men även sin månatliga Science-Fiction-kollektion som denna månad innehåller bland annat; ”Union Armed Forces of Progressive People”, Xenos Mantis-hybrider, Mechs, Yautja Skull-Hunters, och ”Human Space Military Nukers”. Utöver dessa kommer även CyberPunk-kollektion som innehåller ett raketkastarfordon, några Asura Droids, Mechs, Cybernetic Security, Scientist NPC’s, en attackdrönare, och fler Papsinoids.

Witchsong Miniatures överraskar med en ”Ogre Mortar Specialist”, som ser hur tuff ut som helst, är 130mm hög, och lätt skulle kunna passa in i Sagan om Ringen. Denna figur finns även som byst som är cirka 100mm hög.

Kommande inom Mars månad: (Nytt inlägg skickas då produkterna är aktuella)

En ny studio, Cosmondo, har designat jättefina figurer som passar in utmärkt till Cthulhu-relaterade, och Lovecraft-inspirerade spelmiljöer. Denna batch kallas ”Moonlight Bayous” och innehåller helt sjukt häftiga monster, som; Kultister med Ledare, Marshworms, Blightworms, Zombiebröder, Nokoloth-sniglar, Abyssal mouths, Void-gazers, Whispering Abyss, Mukspawn Slags, Creeping Afflictions, Living Mud, Murmur of Marshes, och Innocence Devourers. Men det finns även superhäftiga spelarkaraktärer och/eller non-player karaktärer; The Crocodile Hunter, The Riverboat Pilot, The Overseer, The Jazz Club Dancer, The Mad Old Sage, The Millionaire, The Swamp Witch, The Cult Expert, The Land Owner, The Bootlegger, The Voodoo Expert, och The Anthropologist.

En till ny studio, Nafarrate 3Design, har också kommit med dussintals nya spelfigurer. Främst står gudinnan Freya, eller Freja som vi säger i Sverige, med superdetaljerad stav, och vingar, och skulle pryda vilken hylla eller spelterräng som helst. Utöver henne kommer det även originella Technomancers (Tänk Gandalf-Punk), Rymd-Orker, Dvärgar, och tre hela batcher med monster (Bestiary 1, Bestiary 2, Bestiary 3)!!!!

Sist, men inte minst;

Har jag också lanserat produktkategorier inom lasergravyr; Nämligen Troféer och Plaketter. Jag kommer allt eftersom att lägga upp fler produkter där, men jag söker för tillfället efter folk som har någon, eller något, de vill hugfästa och fira så att jag får ut lite exempel på plaketter och troféer. Priserna skulle i så fall vara lägre ifall jag får använda en annan design som ligger och väntar. Hör av er så kommer vi säkert överens om något.

Titta gärna på de 150 senast tillagda produkterna så att du inte missar något spännande! På återseende, och skriv gärna om det var jobbigt med de olika färgerna i denna text, så att jag vet hur jag skall bete mig. Problem med CSS på hemsidan gör det inte alltid uppenbart vad i texten som är en hyperlänk, och inte.

Lämna ett svar