2023.03.25 – Vinkelslip mot tummen.

Hej, jag har för tillfället bara tillgång till höger hand, då vänster hand måste hållas stilla. Detta medför förlängda produktionstider för beställningar, och för det ber jag om ursäkt i förväg.

Nyheter som kommer att komma är ett så kallat “Dice Tower” från en ny designstudio som kallar sig “Solo Miniatures”. Detta torn kommer en kunna välja insatser till vars enskilda, särskilda utformning slumpmässigt avgör hur tärningarna faller.

Från Papsikel kommer det även ett gäng galningar inspirerade av chrome-kulten från Mad Max, samt fordon i olika kreativa utföranden.

Jag kommer sannolikt snart att inkludera en ny kategori kallad “Artikulerade Leksaker”, eller “Artikulerade Fidget Toys”, eller dylikt. Det kommer att vara artikulerade varianter av Falkor (från Never-Ending Story), En stomach-burster (Från Alien), ett kranium med ryggrad (Från Rovdjuret/Predator), med chans för fler allt eftersom.

Håll även utkik efter nyheter från Witchsong Miniatures, Crosslances, och Hex3D, eftersom att nya figurer och ting kommer dagarna efter varje nytt månadsskifte.

Kommentera