2023.03.13 – Nya licenser, produktindex och kategorier.

Det var ett tag sedan jag skrev en uppdatering, men jag har kontinuerligt uppdaterat denna hemsida även fast jag inte skriver månatligen. Varje månad kommer det ju nya figurer =D.

Nu finns kategorin “Fantasy Football”. Jag hoppas inom kort kunna lägga till fler lag till denna kategori (ett utöver “little worms” har jag redan licens för).

“Little Worms” är designade av Hera’Stone, en italiensk kvinna som kombinerat ett kärt, men grymt gammalt datorspel med ett kärt, men grymt bordsspel.

Nytt är även att the thing, och winestoppers finns att köpa under fliken “Dekoration”, samt att det numera finns ett produktindex en kan klicka på för att lättare navigera till de olika kategorierna, ifall en inte vill söka via bilder.

Det finns även Corpo Cops-, och Star Entrance-figurer från Papsikels nu som går att hitta i science-fiction-sektionen (eller under papsikels licens).

Non-player characters från kampanjen “Everyday People part 2” har också börjat anlända sporadiskt. Det finns ungefär 10 st figurer på hemsidan i skrivande stund, men det finns ju ett fyrtiotal från “Everyday People Part 1”, ifall någon missat dem.

Jag jobbar också på fler “The Thing”-örhängen, och halsband, både då handen spretar med fingrarna (likt de jag lagt upp bilder på förr), men även då den “ger fingret”.

Lämna ett svar