2023.08.18 – Nyheter, och nya licenser.

Hejsan.

Från och med den här månaden har jag det stora nöjet att skryta om att vara licenshållare för Miniatures of Madness. Giuditta; en 26-åring från Italien designar spelfigurer väl lämpade för rollspel med fantasy-setting, men även ”Booknooks” (bokhylledekorationer), mini-dioraman, och byster. Hon erbjuder även en del spelfigurer som är topless, och jag har skapat en kategori för detta eftersom att de i mitt tycke är smakfullt gjorda (än så länge), men de kommer att vara censurerade på sin artikelbild, och en måste klicka på dem för att kunna se dem ocensurerade.

Det kommer också ett gäng kvinnliga spelfigurer snart, från studion Toydoy Miniatures.

Jag väntar fortfarande på Vórtice Miniatures och deras Fantasy Football Fans, men jag har fått en försäkran om att de kommer att släppas ”Vilken dag som helst”, så det ser jag fram emot.

Dessvärre var jag tvungen att be om reklamation av ”Elevated Road”-serien, eftersom att designstudion bakom den inte kunde optimera sina filer. En enstaka bit tog 30+ minuter att förbereda i 3D-programmen, vilket jag aldrig tidigare har stött på, men jag hoppas att de ska kunna lösa det framöver och nå stor framgång i sin verksamhet.

Witchsong Miniatures har även de släppt fler miniatyrer och byster. Nu senast är det Tombsacker Cyclops, och en Gargoyle.

Papsikels har även de kommit ut med nya figurer, både med tema Cyberpunk, och med tema Science-Fiction. Allt från cyber monster, fler exterminators, och xenos, till lik.

Lämna ett svar