2023.11.02 – Nyheter och kommande produkter.

Det glädjer mig oerhört att fler och fler hittar till min sida. Jag fortsätter att göra mitt bästa för att leva upp till allas förväntningar samtidigt som jag jonglerar min heltidssysselsättning och min familj :).

Jag är också glad att kunna meddela några av de nyheter som har kommit, och kommer denna månad.

Miniatures of Madness har åter släppt en figur som skvalpar coolhet i ”Ester Sunwalker – Paladin Cleric”. Hon är en certified badass och finns som vanlig 32mm-figur, men även i barbystad nsfw-version, och som en dekorativ byst. Även Lyandra och Loreil Softvale finns nu som nsfw-varianter.

Witchsong Miniatures har släppt ”The Once Dead King” som både figur och byst. Deras figurer är jättestora och detaljerade, och lämpar sig väl som dekoration och som ”BBEG” (Big Bad Evil Guy).

Papsikels kommer att släppa fler cyber-monster och spandexhjältar i sina ”Papsinoids”, och ”Techno Men”, men vad deras Science-Fiction-paket kommer att vara är i skrivande stund fortfarande en hemlighet.

Ogareg Miniatures, från Sverige, har dessutom släppt sin Cthulhu-byst, som även fungerar som en jättehäftig representation av en Illithid (från Dungeons & Dragons) i mitt tycke. Skulle inte förvåna mig om Wizards of the Coast, som ligger bakom DnD, baserat sina Illithid Mind Flayers på H.P Lovecrafts Cthulhu en gång i tiden.

Crosslances har delat med sig av ett gäng alviska äventyrare; En kvinnlig bard, en magiker, och en spjutbeväpnad mansfigur. Crosslances brukar även komma med lite extra figurer mitt i månaden.

En stor nyhet är att Hera’Stone har släppt ”School of Magic”, som jag har säkrat licensen att få skapa, och sälja! Dessa produkter kommer att läggas upp, men det är allt från Crow-men, Draconids, Tieflings och Necromancers, till Barry Plotter, Wrong Weasel, Hermine Gangrene, Dumbell’Adore, Gondolf, Merlin, och Snope, bland många fler. Jag kan förståss inte skriva ut de namn karaktärerna har i sina böcker/filmer, och de kommer att vara benämnda annorlunda på grund av upphovsrätter med mera.

En ny studio kallad ”FireForge Studios” från Ukraina har också lanserat Paladinkvinnan ”Tiana”. Hon finns både som 32mm-figur och 75mm-figur. Hon är otroligt detaljerad och jag ser fram emot att få ställa ett eget exemplar på hyllan.

Ytterligare en ny studio, ”Hold my Miniature”, kommer i månaden också att släppa en kvinnlig Wood Elf Assassin som är beväpnad med ett svärd i var hand, eller en pilbåge. Hon har ett helt sjukt balanssinne, eftersom hon lönnmördar folk i högklackat.. Hon kommer även att finnas tillgänglig som en dekorativ byst.

Till sist vill jag förmedla att jag kommer att närvara vid Olofsfors Julmarknad, vid Nordmaling, i Västerbotten 2-3:e December. Detta ser jag mycket fram emot, och jag kommer att fokusera på smycken, men även ta med mig några spelfigurer. Möjligen kommer jag dessutom att ge bort gratisexemplar av speltillbehör som inte längre representerar den kvalitet jag kräver av mina prints (eftersom att jag uppdaterat utrustningen och mina färdigheter). Det är i skrivande stund oklart om jag kommer att kunna medverka på Nordsken i Skellefteå 2023 på grund av ekonomiska skäl.

Lämna ett svar